Crapul se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Varza murata se spala se inlatura frunzele depreciate si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc s
Crapul se portioneaza in 10 bucati si se sareaza. Varza murata se spala se inlatura frunzele depreciate si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se taie sfeturi. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml. apa. Bucatele de peste se aseaza intr-o tava cu 50 ml. ulei, se stropesc cu 30 ml. suc de lamaie, si se introduc la cuptor 10 min. Ceapa si varza se innabusa in restul de ulei si cu 250 ml. apa, se adauga pasta de rosii diluata, foile de dafin, cimbru. Cand varza este fiarta se adauga deaupra bucatile de peste, rosiile, vinul si se introduce la cuptor pentru cca. 15 min.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti