Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.
Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Separat se face un aluat de clatite . Se amesteca cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna in untura fierbinte. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti.
Friganelele de cartofi se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii