Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.
Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Separat se face un aluat de clatite . Se amesteca cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna in untura fierbinte. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti.
Friganelele de cartofi se servesc calde.
Pentru ca suntem in perioada postului si pentru ca unii dintre noi tinem post, m-am gandit ca ar fi binevenita o astfel de...
Ciorba de stevie (de post)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa