Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat.
Pentru friganelele de cartofi cu verdeata se curata cartofii cruzi si se rad pe razatoarea cu gauri mai mari. Se adauga sare, piper si patrunjel verde tocat. Separat se face un aluat de clatite . Se amesteca cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna in untura fierbinte. Chiftelutele se rumenesc pe ambele parti.
Friganelele de cartofi se servesc calde.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti