Gaina umpluta

Scoateti pielea de pe gaina, lasati neatinse numai aripioarele. Sarati-o si piparati-o. Pregatiti umplutura. Pent

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gaina in jur de 1 kg
  • 200 gr de ciuperci Champignon
  • 150 gr de cascaval
  • 100 gr de ardei dulce
  • 2 oua fierte
  • 100 gr de maioneza
  • 50 gr de unt
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Scoateti pielea de pe gaina, lasati neatinse numai aripioarele. Sarati-o si piparati-o.

Pregatiti umplutura.

Pentru aceasta prajiti in unt ciupercile taiati si ardeiul dulce, la care adaugati, taiate drugulete, carnea de gaina, ouale, cascavalul dat prin razatoare, untul, jumatate din maioneza pregatita, sare, condimente. Amestecati.

Cu aceasta masa umpleti pielea de gaina. Ungeti gaina pe deasupra cu maioneza care v-a ramas si puneti-o la rola pentru 45 de minute.
Alte retete recomandate:

Supa de rosii cu galuste

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Tarta cu ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos