Gaina umpluta

Scoateti pielea de pe gaina, lasati neatinse numai aripioarele. Sarati-o si piparati-o. Pregatiti umplutura. Pent

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gaina in jur de 1 kg
  • 200 gr de ciuperci Champignon
  • 150 gr de cascaval
  • 100 gr de ardei dulce
  • 2 oua fierte
  • 100 gr de maioneza
  • 50 gr de unt
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Scoateti pielea de pe gaina, lasati neatinse numai aripioarele. Sarati-o si piparati-o.

Pregatiti umplutura.

Pentru aceasta prajiti in unt ciupercile taiati si ardeiul dulce, la care adaugati, taiate drugulete, carnea de gaina, ouale, cascavalul dat prin razatoare, untul, jumatate din maioneza pregatita, sare, condimente. Amestecati.

Cu aceasta masa umpleti pielea de gaina. Ungeti gaina pe deasupra cu maioneza care v-a ramas si puneti-o la rola pentru 45 de minute.
Alte retete recomandate:

Supa de rosii cu galuste

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Tarta cu ciuperci

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!