Cu aceasta reteta de gratin, cu siguranta banalii cartofi vor fi scosi in evidenta. Invaluiti de aroma branzei cheddar si a verdeturilor, vor fi un adevarat succes.
1. Unge cu unt o tava potrivita pentru cuptor. Feliaza foarte subtire cartofii curatati si spalati si acopera fundul tavii cu un strat de felii.
2. Fa straturi alternative din cartofi, rosii, condimente si branza cheddar, dar termina cu un strat de cartofi.
3. Pune deasupra ultimului strat de cartofi smantana, razuie branza cheddar ramasa si pune din loc in loc bucati de mozzarella.
4. Baga tava la cuptor pentru aproximativ o ora si 10 minute, pana cand cartofii sun moi, iar crusta de branza este aurie. Daca crusta de branza se "bronzeaza" mai repede decat se coc cartofii, adauga deasupra o folie de aluminiu, si da-o jos doar inainte cu 10 minute inainte de a opri focul.
Gratinul de cartofi aromati se serveste cald.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti