Se taie cepele marunt. Se rumeneste faina in uleiul incins, se adauga ceapa. Cind s-a rumenit si ceapa, se pun cartofii taiati si se amesteca toate pe
Se taie cepele marunt. Se rumeneste faina in uleiul incins, se adauga ceapa. Cind s-a rumenit si ceapa, se pun cartofii taiati si se amesteca toate pe foc. Se toarna apa fiarta cit sa acopere cartofii, apoi se adauga telina, sarea, piperul, boiaua, zaharul, foaia de dafin si se lasa sa fiarba pina se inmoaie cartofii. La urma se adauga bulionul. Se presara verdeata taiata marunt. Se lasa pe foc mic sa scada zeama.
Se poate servi si calda, si rece
Parca n-am mai facut de mult ceva super ciocolatos :))
Desert prajitura cu ciocolata si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj