Se taie cepele marunt. Se rumeneste faina in uleiul incins, se adauga ceapa. Cind s-a rumenit si ceapa, se pun cartofii taiati si se amesteca toate pe
Se taie cepele marunt. Se rumeneste faina in uleiul incins, se adauga ceapa. Cind s-a rumenit si ceapa, se pun cartofii taiati si se amesteca toate pe foc. Se toarna apa fiarta cit sa acopere cartofii, apoi se adauga telina, sarea, piperul, boiaua, zaharul, foaia de dafin si se lasa sa fiarba pina se inmoaie cartofii. La urma se adauga bulionul. Se presara verdeata taiata marunt. Se lasa pe foc mic sa scada zeama.
Se poate servi si calda, si rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa