Se feliaza pieptul de pui si se bate (ca pentru snitele), se sareaza si pipereaza. Pe fiecare bucata se pune un cubulet de unt (de marimea unui cub Kn
Se feliaza pieptul de pui si se bate (ca pentru snitele), se sareaza si pipereaza. Pe fiecare bucata se pune un cubulet de unt (de marimea unui cub Knorr) si putin (dar putin) marar. Se ruleaza simplu, nu se fixeaza cu nimic, doar aveti grija sa le pliati la capete (ca sa nu iasa untul in timpul prajirii).
Se bat ouale bine, se adauga faina treptat in timp ce se bat ouale. Daca compozitia iese putin mai consistenta se dilueaza cu putina apa minerala (sau lapte) si ulei. Consistenta trebuie sa fie ca la clatite.
Se iau rulourile si se dau prin acest aluat, apoi prin pesmet (pana se acopera integral aluatul).
Nota: Aceasta operatiune este mai usor de realizat daca se face manual.
Se prajesc in baie de ulei, incins inainte, la foc potrivit. Sunt gata in momentul in care se simte un usor iz de marar, semn ca untul din interior a prajit carnita din rulou.
Se pot praji si ulterior (la sosirea musafirilor) dar trebuie tinute la rece, din cauza untului.
Cea mai buna garnitura pentru Kievskaia este garnitura de catofi taranesti cu ceapa. Dar merge si cu cartofi prajiti, sau altele in functie de gusturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa