Decojeste cartofii si taie-i rondele subtiri. Tapeteaza un vas termorezistent cu fasii de slanina si aseaza un strat de felii de cartofi. Urmeaza un s
Decojeste cartofii si taie-i rondele subtiri. Tapeteaza un vas termorezistent cu fasii de slanina si aseaza un strat de felii de cartofi. Urmeaza un strat de carnati, dupa care rondele de ardei si rosii. Presara cu cascaval ras si ceapa rosie tocata marunt. Aseaza inca un strat de cartofi, unul de carnati, ardei si rosii, cascaval si ceapa. La final aseaza un strat de cartofi si acopera totul cu fasii de slanina. Prajeste-o 50 de minute in cuptorul incins. Toarna smantana peste musaca si prajeste-o pana se rumeneste.
Alte reteteculinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti