Se fierb cartofii in coaja, adaugandu-se un praf de sare in apa. Cand sunt gata, se curata de coaja si se taie in rondele nu foarte groase. Se caleste
Se fierb cartofii in coaja, adaugandu-se un praf de sare in apa. Cand sunt gata, se curata de coaja si se taie in rondele nu foarte groase. Se caleste ceapa tocata marunt. Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu un cartof crud si se adauga peste ceapa, calindu-se in continuare. Se ia de pe foc si, dupa ce s-a racit, se adauga ouale, batute cu doua linguri de smantana. Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu faina. Se asaza un strat de rondele de cartofi, un strat de carne si asa mai departe, avand grija ca ultimul strat sa fie de cartofi. Pasta de tomate se dizolva cu putina zeama de carne si se toarna deasupra, impreuna cu restul de zeama. Se adauga sare si piper si se da la cuptor. Cand e aproape gata, se toarna restul de smantana.
Alte retete bucatarie recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Reteta asta o am de la mama nasului nostru de cununie, de aceea i-am zis ''Prajitura Hortansa'', din respect pentru aceasta...
Desert prajitura HortansaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa