Se spala cartofii. Se pun la fiert, dar cu coaja, deoarece asa se prajeste mai departe. Din varf se taie o felie subtire, si se scobeste in asa fel in
Se spala cartofii. Se pun la fiert, dar cu coaja, deoarece asa se prajeste mai departe. Din varf se taie o felie subtire, si se scobeste in asa fel incat sa incapa un ou. In fiecare scobitura se pune putin unt, sare, piper si o felie de cascaval si se sparge un ou, dar in asa fel incat galbenusul sa ramana intreg. Se tapeteaza cu unt o cratita, se asaza in ea cartofii si se baga la cuptor. Se prajeste la foc mic. La final se presara cu frunze de patrunjel maruntite.
Alte reteta cartofi recomandate
Pui cu cartofi
Mazare cu cartofi
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.