1. Curatati leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. 2. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu ou. 3. Puneti pe fie
1. Curatati leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt.
2. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu ou.
3. Puneti pe fiecare fucata de carne cate 2 linguri din amestecul de verdeturi, dupa care infasurati fiecare bucata de carne in cate o felie de jambon.
4. Puneti pachetelele astfel pregatite intr-o tava, adaugati uleiul, vinul, zeama de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica si capatana de usturoi intreagam taiata in 2 jumatati pe orizontala.
5. Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul incins.
6. Coaceti la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Serviti pachetelele calde cu garnitura de morcovi.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti