1. Curatati leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. 2. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu ou. 3. Puneti pe fie
1. Curatati leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt.
2. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu ou.
3. Puneti pe fiecare fucata de carne cate 2 linguri din amestecul de verdeturi, dupa care infasurati fiecare bucata de carne in cate o felie de jambon.
4. Puneti pachetelele astfel pregatite intr-o tava, adaugati uleiul, vinul, zeama de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica si capatana de usturoi intreagam taiata in 2 jumatati pe orizontala.
5. Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul incins.
6. Coaceti la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Serviti pachetelele calde cu garnitura de morcovi.
Am preparat acest cus-cus cu dorinta de a mai schimba putin garnitura de langa friptura de pui. Am avut emotii, nestiind daca...
Garnitura de cus-cus cu friptura de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj