Pastele se fierb in apa clocotita cu un pic de sare atata timp cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata se scot si se trec sub jet de apa rece ca sa nu se
Pastele se fierb in apa clocotita cu un pic de sare atata timp cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata se scot si se trec sub jet de apa rece ca sa nu se lipeasca si sa nu se inmoaie. Cu cateva minute inainte de a fi gata pastele, intr-o tigaie se topeste impreuna, la foc mic, branza topita si gorgonzola faramitata. Cand sunt acestea topite se adauga si smantana. Se pun pastele in acest sos si mai se lasa un minut pe focul mic, se amesteca usor.
Se servesc imediat, calde. Neaparat cu vin alb, demisec :) Pofta mare!
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura