Se incalzeste cuptorul inainte la temperatura medie. Se spala rosiile si dovleceii. Se taie dovleceii in felii subtiri. se...
Dovlecei gratinatiPastele se fierb in apa clocotita cu un pic de sare atata timp cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata se scot si se trec sub...
Paste cu gorgonzolaIntr-o cratita puneti 3 l de apa la fiert cu sare. Pisati catelul de usturoi si scurgeti tonul din conserva. Brocoli se...
Brocoli cu tonCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzParca nu este toamna daca nu pregatesc un desert cu mere, daca nu miroase in casa a scortisoara. Asa ca pentru acest week-end...
Placinta cu mere si nuca