Perisoarele din cartofi cu sos tomat sunt mancaruri de cartofi delicioase si sanatoase. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg de apa.
Perisoarele din cartofi cu sos tomat sunt mancaruri de cartofi delicioase si sanatoase. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg de apa, se decojesc si se dau prin masina de tocat. Faina se cerne. Oul se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Cartofii se amesteca cu faina, oul, sare, piper si 1 din patrunjelul verde. Compozitia se portioneaza in perisoare si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se introduce la cuptor 5 minute; deasupra se toarna sos tomat, se presara cascaval ras si se gratineaza 7-8 minute.
Perisoarele din cartofi cu sos tomat se servesc calzi, cu patrunjel verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii