Piure de cartofi

Cartofii, curatati, spalati si taiati bucati, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Se strivesc cu telul, se amesteca cu untul si laptele si se bat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. cartofi
  • 10 gr. unt
  • 5-6 linguri lapte
  • sare

Mod de preparare

Cartofii, curatati, spalati si taiati bucati, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Se strivesc cu telul, se amesteca cu untul si laptele si se bat pina se face ca o crema.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...