Cartofii se curata de coaja, se taie bucati mici, se pun la fiert in apa sarata rece. Se foloseste o oala mai mare si se evita ca spuma sa nu dea afar
Cartofii se curata de coaja, se taie bucati mici, se pun la fiert in apa sarata rece. Se foloseste o oala mai mare si se evita ca spuma sa nu dea afara. Apa trebuie sa acopere cartofii. Timpul de fierbere depinde de soiul cartofilor, de aceea se incearca din cand in cand cu varful cutitului sau gustandu-i. Daca sunt moi, se strecoara, se paseaza prin pasoar. Se amesteca cu laptele fierbinte si o bucatica de unt ca sa devina pufosi. Unele persoane folosesc si smantana. Se condimenteaza cu sare sau delicat, piper alb, eventual, nucsoara.
Se serveste cu tocanite si fripturi.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti