Pregatirea sosului: Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la raci
Pregatirea sosului:
Se iau rosiile in suc propriu, se adauga verdeata, sare, zahar, otet si se pun la foc. Se fierb pana se ingroasa. Se lasa la racit.
Pentru pregatirea aluatului de pizza: inmuiem in apa calda drojdia, la care se adauga sare, zahar, faina, se amesteca si se intinde pe tava.
Ungem foaia de aluat cu sosul pregatit, apoi se pune straturi salamul, sunca, ciupercile, cascavalul ras, cascavalul mozzarella, ardeiul, maslinele si se da in cuptor pentru 8-10 minute.
Se poate adauga la urma cascaval proaspat ras, frunze de busuioc sau sos picant. Alte retete de paste si pizza recomandate:
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti