se fierb cartofii, se curata si se zdrobesc. Se adauga faina, oul, uleiul,sarea, piperul si se plamadeste. Se intinde aluatul obtinut (2 cm grosime) s
se fierb cartofii, se curata si se zdrobesc. Se adauga faina, oul, uleiul,sarea, piperul si se plamadeste. Se intinde aluatul obtinut (2 cm grosime) si se formeaza pogacele mici, care se asaza pe o tava si se baga la cuptorul preincalzit. Se coace la foc mediu aproximativ 10 minute, dupa care la foc moderat inca 20 de minute, pana cand ambele parti capata o culoare rosie.
Alte retete recomandate
Ciulama de pui
Ostropel pui
Tocanita de pui
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj