Intr-o tigaie cu putin ulei se rup spaghetele si se prejesc la foc iute 1 min., apoi se adauga orezul si cartofii taiati cubulete, se adauga apa pana
Intr-o tigaie cu putin ulei se rup spaghetele si se prejesc la foc iute 1 min., apoi se adauga orezul si cartofii taiati cubulete, se adauga apa pana se acopera si se lasa la foc, 20 min. se ridica capacul se amesteca si se adauga sarea, piperul si vegeta. Se mai adauga apa daca este nevoie si se mai lasa la foc pana cand sunt fierti cartofi si orezul. la sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt.
Se serveste simplu sau cu sos de ciuperci: cateva ciuperci taiate feli se prajesc in margarina se condimenteaza si se adauga 2 linguri smantana.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect