Se spala bine cartofii, se sterg si uscati se dau la cuptor. Cind sint copti, se curata si se zdrobesc cu presa. Se freaca untul, se adauga galbenusur
Se spala bine cartofii, se sterg si uscati se dau la cuptor. Cind sint copti, se curata si se zdrobesc cu presa. Se freaca untul, se adauga galbenusurile, cartofii presati, brinza farimitata, zaharul, albusurile batute si putina sare. Se amesteca toate si se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace 30 min. la foc potrivit
Se rastoarna si se serveste cu smintina sau iaurt
Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...
Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel KentangOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj