Sufleu dulce de cartofi

Se rad cartofii cruzi prin razatoare, se scurg de zeama, se amesteca cu untul topit pina se obtine o pasta consistenta. Se adauga galbenusurile frecat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2-3 linguri unt
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • 100 g zahar pudra
  • coaja de lamiie
  • putin pesmet
  • 1/2 pahar smintina groasa

Mod de preparare

Se rad cartofii cruzi prin razatoare, se scurg de zeama, se amesteca cu untul topit pina se obtine o pasta consistenta. Se adauga galbenusurile frecate cu putina sare si cu zaharul pudra, coaja rasa de lamiie, pesmetul si smintina groasa. Se adauga la urma albusurile batute spuma, se toarna in forma unsa si se

coace la cuptor


Se serveste cald

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...