Pentru tortillia simpla taiati cartofii pai, tamponati-i cu un prosop curat si puneti-i la fiert in uleiul fierbinte, cu foc mic, in vas acoperit.
Pentru tortillia simpla taiati cartofii pai, tamponati-i cu un prosop curat si puneti-i la fiert in uleiul fierbinte, cu foc mic, in vas acoperit. Cand se pot sfarima cu furculita, luati-i la o parte, scoateti-i din grasime, lasati-i sa se raceasca. Intre timp, tocati ceapa, caliti-o si puneti-o peste cartofi. Bateti ouale, adaugati-le peste aceste ingrediente, potriviti de sare si piper. Puneti putina grasime intr-o tava larga, lasati sa se infierbinte, puneti compozitia si dati tava la cuptor. Cand preparatul este gata pe jumatate, intoarceti-l cu ajutorul unei spatule de lemn si dati-i pe cit posibil forma rotunda. Prajita si pe partea cealalta, tortillia se asaza pe platou, se taie in cuburi potrivite si in fiecare se infige cite o scobitoare.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti