Tortillia simpla

Pentru tortillia simpla taiati cartofii pai, tamponati-i cu un prosop curat si puneti-i la fiert in uleiul fierbinte, cu foc mic, in vas acoperit.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de cartofi
  • 200 ml de ulei
  • 5 oua
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru tortillia simpla taiati cartofii pai, tamponati-i cu un prosop curat si puneti-i la fiert in uleiul fierbinte, cu foc mic, in vas acoperit. Cand se pot sfarima cu furculita, luati-i la o parte, scoateti-i din grasime, lasati-i sa se raceasca. Intre timp, tocati ceapa, caliti-o si puneti-o peste cartofi. Bateti ouale, adaugati-le peste aceste ingrediente, potriviti de sare si piper. Puneti putina grasime intr-o tava larga, lasati sa se infierbinte, puneti compozitia si dati tava la cuptor. Cand preparatul este gata pe jumatate, intoarceti-l cu ajutorul unei spatule de lemn si dati-i pe cit posibil forma rotunda. Prajita si pe partea cealalta, tortillia se asaza pe platou, se taie in cuburi potrivite si in fiecare se infige cite o scobitoare.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca