Turta de cartofi

Turta de cartofi este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se coc cartofii la cuptor. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se sfarama cu furculita.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingura untura.

Mod de preparare

Turta de cartofi este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se coc cartofii la cuptor. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se sfarama cu furculita. Se adauga sarea, piperul si untul. Se incinge intr-o tigaie untura, se intind egal cartofii sfaramati, apasandu-i cu lingura, se lasa sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intoarce ca o clatita turta formata, lasand-o sa se rumeneasca si pe cealalta parte. Se taie sferturi.


Turta de cartofi se serveste pe langa legume.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide