Dupa ce tocati ardeii, ceapa, rosia si ciupercile cu patrunjelul, pregatiti separat condimente cu ulei, vin, zeama de lamaie si usturoi dat prin razat
Dupa ce tocati ardeii, ceapa, rosia si ciupercile cu patrunjelul, pregatiti separat condimente cu ulei, vin, zeama de lamaie si usturoi dat prin razatoare si ungeti pestele.
Se pun folii de aluminiu intr-o tava si se aseaza pestele curatat si crestat, dupa care se unge bine cu "alifia" respectiva si apoi se pun legumele pe langa si se pune si untul.
Se strange bine si se pune la cuptor la foc mediu pentru 25-30 min. De aici inainte pofta buna!
Pofta buna!
Reteta Pastrav la cuptor a fost propusa de gabrolio pe forum culinar.ro
Alte retete cu pastrav: Pastravi cu bere
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti