Se pune apa cu un praf de sare la fiert,si se prepara o mamaliga foarte tare. O luam de pe foc si o amestecam cu cascavalul ras,apoi o intindem intr-u
Se pune apa cu un praf de sare la fiert,si se prepara o mamaliga foarte tare.
O luam de pe foc si o amestecam cu cascavalul ras,apoi o intindem intr-un strat de1,5 cm pe o tava unsa cu putin ulei.
O lasam la racit.
Cand s-a racit bine,o taiem in cuburi potrivite si le punem la prajit in tigaia gratar,neunsa cu grasime
Fulgii de porumb se dau prin robotul de bucatarie,sau se piseaza cu un sucitor bine, pana au consistenta pesmetului, iar ouale se bat bine cu un praf de sare.
Usturoiul se curata si se piseaza bine cu un praf de sare,apoi se amesteca cu rosiile taiate cubulete(in cazul meu,de la borcan)si cu piper si busuioc si putin ulei. Rezulta un sos tare bun.
Pestele se verifica sa nu mai aiba oase, chiar daca e file se poate intampla, apoi se trece prin ou, prin pesmet si iar prin ou si pesmet.
Se prajeste pestele in ulei si se serveste cu multa pofta, alaturi de mamaliga la gratar, sosul si o salata plina de vitamine!
Pofta buna!
Reteta Peste in crusta crocanta a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Peste la tava cu praz,
Peste - rapid si bun,
Paste cu peste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa