Ardei cu brinza si smintina

Se curata ardeii de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se amesteca cu telemeaua rasa, cu grisul si cu smintina. Se adauga sosul prepa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-9 buc. ardei grasi
  • 1/2 kg. brinza de vaca amestecata cu 100 gr. telemea
  • o lingura gris
  • o lingura ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1-2 oua
  • sare. Sosul alb: o lingura unt
  • o lingura faina
  • 1 pahar lapte

Mod de preparare

Se curata ardeii de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se amesteca cu telemeaua rasa, cu grisul si cu smintina. Se adauga sosul preparat din unt, faina si lapte, sarea, galbenusurile si albusurile batute spuma. Cu acest amestec se umplu ardeii. Se fierb putin pe foc cu ulei si apa, apoi se dau la cuptor sa se rumeneasca. Ardeii se mai pot umple numai cu brinza, fara sos alb. In acest caz, se servesc cu smintina.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...