Se curata ardeii de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se amesteca cu telemeaua rasa, cu grisul si cu smintina. Se adauga sosul prepa
Se curata ardeii de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se amesteca cu telemeaua rasa, cu grisul si cu smintina. Se adauga sosul preparat din unt, faina si lapte, sarea, galbenusurile si albusurile batute spuma. Cu acest amestec se umplu ardeii. Se fierb putin pe foc cu ulei si apa, apoi se dau la cuptor sa se rumeneasca. Ardeii se mai pot umple numai cu brinza, fara sos alb. In acest caz, se servesc cu smintina.
Este pentru prima data cand gatesc tortellini. Am ales sa cumpar pe cei umpluti cu prosciuto, sa ii pregatesc intr-un sos de...
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa