Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si
Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si lasa pe foc sa scada.separat fierbe orezul in apa cu sare.Cand e aproape fiert pune-l peste ciuperci.Stinge cu rosiile tocate sau zdrobite cu furculita.lasa sa mai dea cateva clocote ,dupa care potriveste cu sare si piper,verdeata.Umple ardeii cu acest amestec si aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Stropeste-i cu apa si lasa-i la cuptor cam 20minute.Spre final rade deasupra branza si din loc in loc masline
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj