Se inmoaie chiflele in lapte, se storc si se freaca pe foc pina se obtine o pasta omogena. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu ouale bat
Se inmoaie chiflele in lapte, se storc si se freaca pe foc pina se obtine o pasta omogena. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu ouale batute, verdeata tocata, brinza rasa, ceapa tocata si calita in unt. Ardeii, curatati de seminte si spalati, se umplu cu compozitia preperata, se asaza unul linga altul intr-o cratita se prajesc putin in ulei, apoi se dau la cuptor, adaugind putina apa si se lasa sa se rumeneasca
Se servesc cu smintina
Tare bun, nu cred ca prinde iarna :)))
Sos de rosii cu ardei (pentru paste, pizza, friptura)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa