Ardei umpluti cu legume deliciosi

Ardeii umpluti cu legume se pregatesc ca si ardeii umpluti cu carne, se pun 1-2 minute in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita ca sa se scurga.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 8 ardei grasi se iau:
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 rosii
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Ardeii umpluti cu legume se pregatesc ca si ardeii umpluti cu carne, se pun 1-2 minute in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita ca sa se scurga. Dupa aceea, se pune umplutura, se asaza pe un rind in cratita se toarna deasupra apa sau supa de carne, se adauga unt sau ulei si bulion de rosii si se lasa sa fiarba inabusit cu capac, in cuptor sau pe plita, timp de 30-40 minute. Pentru prepararea umpluturii de legume se taie pai morcovul, patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar, sare, piper si se prajesc.


Daca ardeii se servesc calzi la masa, se toarna deasupra un sos de smantana. Ardeii se pot servi si reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca