Pentru ardei umpluti cu orez si ciuperci ardeii se aleg de marime potrivita si se spala. Se curata de cotor si seminte. Orezul se alege de impuritati si se spala.
Pentru ardei umpluti cu orez si ciuperci ardeii se aleg de marime potrivita si se spala. Se curata de cotor si seminte. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie. Patrunjelul verde si mararul se spala si se taie marunt. Ciupercile se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Pasta de tomate se dilueaza in 300 ml apa, impreuna cu orezul, sarea si piperul. Se adauga ciupercile si cuburile MAGGI; se fierbe, amestecandu-se continuu, pentru a nu se lipi (2-3 minute). Se da la o parte de pe foc, se raceste putin, se adauga mararul si patrunjelul. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, care se aseaza in cratita unul langa altul, cu gura in sus. Se prepara sosul din 50 ml ulei, pasta de tomate diluata in apa, sare, piper si se pun la fiert. Se fierb la foc mic; dupa ce au fiert, se introduc la cuptor 5 minute. Se presara deasupra restul de marar si patrunjel.
Ardeii umpluti cu orez si ciuperci se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa