Se coace vanata in cuptor intreaga, se raceste, decojeste, toaca, scurge de apa. In blender se pun ghimbirul si usturoiul, co
Se coace vanata in cuptor intreaga, se raceste, decojeste, toaca, scurge de apa.
In blender se pun ghimbirul si usturoiul, coriandru tocat, vinetele, uleiul, zeama de lamaie, tahini.
Se face o pasta de culoare verde. Se toarna intr-un castronel si orneaza cu melasa de rodie sau zeama de la o rodie si samburii rodiei.
E delicioasa pe lipie calda (pita).
Pofta buna!
Reteta Baba Ganouj a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
vinete maioneza
vinete umplute
vinete coapte
Cartofii țărănești sunt un preparat tradițional românesc, foarte gustos și simplu de realizat. Poți adaugă...
Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradiționalDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri