Sterge carnea cu o haina inmuiata in otet, taie-o cubulete si prajeste-o in untura (pe foc mediu) pana se rumeneste putin. Scoate carnea din grasime s
Sterge carnea cu o haina inmuiata in otet, taie-o cubulete si prajeste-o in untura (pe foc mediu) pana se rumeneste putin. Scoate carnea din grasime si pune-o deoparte. Scoate (strecoara) grasimea ramasa in vas, toarna jumatate de cana de apa – fierbe aromele ramase de la carnea prajita. Adauga maghiran, cuisoare, piper macinat, boabe de condimente, scortisoara, usturoi, sare, precum si carnea prajita in prealabil si inabuse-o sub capac – pe foc mic – timp de 30 de minute. Adauga ceapa, cartofi, nucsoara macinata, chili si frunze de dafin. Daca e nevoie adauga putina apa, amesteca si inabuse mai departe. Dupa 30 de minute adauga o treime de fasole verde, amesteca si daca e nevoie adauga apa. Dupa inca 30 de minute procedeaza la fel cu fasolea verde ramasa si adauga si condimentele uscate, precum si sucul si coaja de lamaie. Cand totul a devenit moale, scoate chili si daca este nevoie condimenteaza cu sare si piper.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj