Broccoli se spala, se taie buchetele. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si împreuna cu broccoli se pun într-o oala cu apa si sare, la fier
Broccoli se spala, se taie buchetele. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si împreuna cu broccoli se pun într-o oala cu apa si sare, la fiert 5 minute-maxim 10(depinde de marimea legumelor).
Între timp, se taie costita feliute, se toaca ceapa si se pun împreuna la prajit, cu 2-3 linguri ulei de masline. Cînd e putin rumena, se adauga usturoiul pisat si verdeata, rupta (sau tocata, daca asa doriti). Se amesteca bine. Se presara peste costita 1-2 linguri de faina,se amesteca si se mai lasa 1 minut la prajit, apoi se toarna laptele. Se amesteca, si se lasa sosul la fiert,la foc mic, pîna capata consistenta dorita. Se sareaza (daca e cazul) si se pipereaza dupa gust. Feliile de cartofi si buchetelele de broccoli, se aseaza în tava. Se toarna sosul peste. Deasupra se presara cascaval ras si se decoreaza cu felii de mozzarella. Se da la cuptor, pe sina din mijloc la 200 °C, pîna devine auriu, sau cît de rumenit va place.
Se serveste cald..e bun si rece
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj