Budinca de cascaval cu spanac

Daca doresti o mancare sanatoasa, pregateste budinca de cascaval cu spanac. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, unt, oua, cascaval si spanac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. cascaval ras
  • 1/2 franzela
  • 50 gr. unt
  • 4 oua
  • 1/2 ceasca lapte
  • 1 kg. spanac
  • sare

Mod de preparare

Daca doresti o mancare sanatoasa, pregateste budinca de cascaval cu spanac. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, unt, oua, cascaval si spanac. Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma. Restul de cascaval, amestecat cu galbenusurile, laptele si albusurile batute spuma, se toarna peste paine si se rumeneste totul la cuptor.


Budinca se serveste cu pireu de spanac.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...