Budinca de morcovi cu unt

Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr. morcovi
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri unt
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sita. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, untul incalzit, laptele, pesmetul si sarea. Se toarna compozitia intr-o cratita unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste
Se serveste imediat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...