Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sit
Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sita. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, untul incalzit, laptele, pesmetul si sarea. Se toarna compozitia intr-o cratita unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste
Se serveste imediat
Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezanDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata