Budinca de praz

Prazul se curata, se spala si se taie rotocoale foarte subtiri. Se prajesc in unt pina se rumenesc. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire praz
  • 200 gr. brinza de oaie
  • 3 oua
  • 200 gr. unt
  • 3-4 linguri pesmet
  • sos de smintina cu lamiie

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala si se taie rotocoale foarte subtiri. Se prajesc in unt pina se rumenesc. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu ouale batute si amestecate cu brinza rasa si pesmet. Se aseaza compozitia intr-o forma de budinca presarata cu pesmet si se da la cuptor 20-25 minute.
Se serveste imediat cu sos de smintina, cu lamiie

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mămăligă (reţeta de bază)

Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...

Mămăligă (reţeta de bază)
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise