Pentru budinca din spanac spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe, se scurge, se limpezeste cu apa rece, se scurge din nou si se taie marunt.
Pentru budinca din spanac spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe, se scurge, se limpezeste cu apa rece, se scurge din nou si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Cascavalul se curata de coaja, se rade. Faina si pesmetul se cern. in 75 g unt se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga cubul MAGGI, cantitatea de lapte ramasa, spanacul inabusit in ulei si se fierb impreuna cca 5 minute. Se pun galbenusurile, sarea, piperul si se da la o parte vasul de pe foc. Compozitia se amesteca usor cu albusurile batute spuma si cascavalul ras. in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se toarna compozitia de spanac, se niveleaza suprafata si se introduce la cuptor 20-30 minute.
Budinca din spanac se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa