Bulete de praz

Prazul se curata, se fierbe si se toaca (nu prea marunt). Separat, se prepara un aluat din oua, faina, lapte si sare. Se adauga prazul, apoi se ia cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire de praz
  • 3 oua
  • 5 linguri de faina
  • 1 cana de lapte
  • 7 cana de ulei
  • sare

Mod de preparare

Prazul se curata, se fierbe si se toaca (nu prea marunt).

Separat, se prepara un aluat din oua, faina, lapte si sare. Se adauga prazul, apoi se ia cu lingurita din aceasta compozitie, se modeleaza bulete si se prajesc in ulei incins.


Se servesc calde.

Alte retete culinare

Rissoto cu sparanghel

Pilaf cu urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac varianta N

Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...

Cozonac varianta N
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca