Pentru burgheri vegetali se incinge 1 lingura ulei si se prajesc cartofii si ceapa timp de 5-6 minute. SE adauga telina si semintele de chimion si se mai lasa inca 2 minute.
Pentru burgheri vegetali se incinge 1 lingura ulei si se prajesc cartofii si ceapa timp de 5-6 minute. SE adauga telina si semintele de chimion si se mai lasa inca 2 minute. Se raceste usor. Se bat ouale cu untul, se adauga alunele macinate si se amesteca in compozitia de legume, impreuna cu pesmetul si coriandru. Se imparte compozitia in 8. Se prajesc la foc mic si se servesc cu salata verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii