Castraveti umpluti

Curatati castravetii si taiati-i in jumatate pe lungime. Cu ajutorul unei linguri scoateti semintele. Fierbeti-i apoi in apa cu sare, timp de 3-4 min

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr castraveti
  • 2 cepe
  • 3 felii de paine
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjle verde
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 5 linguri apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati castravetii si taiati-i in jumatate pe lungime. Cu ajutorul unei linguri scoateti semintele. Fierbeti-i apoi in apa cu sare, timp de 3-4 minute. Painea taiati-o in cuburi mici si inmuiati-le in apa, apoi stoarceti-le si puneti-le intr-o tigaie cu margarina incinsa. Peste paine adaugati ceapa calita, sare, piper, patrunjel si nucsoara. Cu aceasta compozitie umpleti oala unsa cu ulei, iar peste ei turnati supa de zarzavat si dati la cuptor la foc potrivit.


Se serveste cu smantana.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Cartofi la cuptor Conopida la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...