Ceapa cu vin rosu in stil frantuzesc

Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in putin ulei de masline. Se toarna vinul rosu. Acoperit, se fierbe putin la foc mic. Se adauga pasta de tom

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1 conserva paste de tomate
  • Ulei de masline
  • Sare
  • Piper alb
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml vin rosu

Mod de preparare

Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in putin ulei de masline. Se toarna vinul rosu. Acoperit, se fierbe putin la foc mic. Se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Cu o lingura se formeaza niste adancituri in care se sparg ouale. Acoperit, se fierbe pana cand ouale devin tari.
Alte retete mancaruri recomandate

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...