Ceapa umpluta cu usturoi

Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cepe mijlocii
  • 4 capatini de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pesmet.

Mod de preparare

Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa, cu sare, piper si putin ulei. Se umplu cu aceasta pasta cepele, se presara deasupra pesmet si se dau la cuptor intr-o farfurie cu putin ulei. Se tin pana se rumenesc.


Ceapa umpluta cu usturoi se serveste calda.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de papanasi la cuptor, o varianta mai sanatoasa

Nouă ne plac foarte mult papanașii, dar de această data m-am gândit să pregătesc Reteta de papanasi la cuptor, o...

Reteta de papanasi la cuptor, o varianta mai sanatoasa
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa