Ceapa umpluta cu usturoi

Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cepe mijlocii
  • 4 capatini de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pesmet.

Mod de preparare

Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa, cu sare, piper si putin ulei. Se umplu cu aceasta pasta cepele, se presara deasupra pesmet si se dau la cuptor intr-o farfurie cu putin ulei. Se tin pana se rumenesc.


Ceapa umpluta cu usturoi se serveste calda.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...