Pentru chiftelele de vinete cu sos de rosii se coc vinetele, se curata si se asaza pe un fund inclinat sa se scurga. Se toaca si se amesteca cu doua oua, sare, piper si faina.
Pentru chiftelele de vinete cu sos de rosii se coc vinetele, se curata si se asaza pe un fund inclinat sa se scurga. Se toaca si se amesteca cu doua oua, sare, piper si faina, astfel incat compozitia sa fie mai mult moale. Se iau cu lingura din compozitie si se da drumul chiftelelor in ulei incins, prajindu-le pe ambele parti. Separat se fierb rosiile, se trec prin sita si se amesteca cu putina ceapa prajita. Se adauga sare si o lingurita de zahar. Se tine sa dea cateva clocote. Se asaza chiftelele in sosul de rosii si se lasa pe marginea masinii sa fiarba foarte incet, ca sa nu se sfarame.
Chiftelele de vinete cu sos de rosii se servesc calde sau reci.
Pentru că ne plac mic dejunurile diversificate, mai ales în weekend când suntem toți acasă, de data asta am...
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa