Chiftele de zarzavat cu sos

Zarzavatul fiert se taie bucatele mici, se amesteca cu sosul alb, cu ouale, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele si se dau prin faina, ou s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 pastirnac
  • 2 oua
  • pesmet
  • 2 legaturi verdeata
  • sare
  • piper; Pentru sos: 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri grasime

Mod de preparare

Zarzavatul fiert se taie bucatele mici, se amesteca cu sosul alb, cu ouale, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele si se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Din aceasta compozitie se pot face si crochete.
Se servesc fierbinti in sos de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...