Zarzavatul fiert se taie bucatele mici, se amesteca cu sosul alb, cu ouale, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele si se dau prin faina, ou s
Zarzavatul fiert se taie bucatele mici, se amesteca cu sosul alb, cu ouale, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele si se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Din aceasta compozitie se pot face si crochete.
Se servesc fierbinti in sos de rosii
După vreo două încercări eșuate de Osso Buco, am urmărit pas cu pas rețeta lui Tavi, mă rog cu mici modificări, dar...
Osso Buco a la MilanezeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa