Chiftele de zarzavat si branza

Pentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin masina de carne.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 telina
  • 1 praz
  • 5 cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri branza
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 3 linguri untura sau
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin masina de carne. Se adauga doua linguri de faina, doua oua, branza, sare, piper. Se fac chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in untura sau in ulei.


Chiftelele de zarzavat se pot servi si reci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa