Pentru chiftelele de dovlecei se fierb dovleceii si se scurg bine. Se toaca, se amesteca cu un ou, faina, piper, sare, verdeata. Se toarna cu lingura intr-o tigaie cu untura.
Pentru chiftelele de dovlecei se fierb dovleceii si se scurg bine (se tin la scurs cel putin o jumatate de ora, ca sa lase apa din ei). Se toaca, se amesteca cu un ou, faina, piper, sare, verdeata. Se toarna cu lingura intr-o tigaie cu untura (sau ulei) fiterbinte. Chiftelele se prajesc pe ambele parti.
Chiftelele de dovlecei se servesc cu salata.
Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa