Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita. Se bat ouale cu un praf de sare ,b
Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita.
Se bat ouale cu un praf de sare ,bicarbonatul stins cu zeama
de lamiie, apoi faina (compozitia sa fie ca o smantanamai groasa).
Se amesteca apoi cu conopida, cascavalul ras si marar, se fac chiftelute potrivite care se prajesc in ulei incins.
Se servesc reci. Se poate orna platoul cu felii de legume (gogosari, rosii, verdeata)
Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...
Desert american apple piePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura