Chiftelute de legume

Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, ve

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • o mina de mazare
  • 1/2 buc. ceapa mica
  • 2 lingurite verdeata tocata
  • 1 ou
  • 1 1/2 lingura faina
  • 1/2 lingura ulei sau unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, verdeata tocata si faina. Se formeaza cu mina chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in grasimea bine incinsa.
Se servesc imediat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...