Chisa cu trufandale

Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma adanca de copt cu ulei. Se tapeteaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 legatura leurda
  • 1 mana spanac
  • 100 gr urzici
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 mana codite de ceapa si usturoi verzi
  • 6 oua
  • sare
  • 150 gr smantana
  • piper
  • 1 foaie de placinta

Mod de preparare

Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma adanca de copt cu ulei. Se tapeteaza peretii pana sus cu foaia de placinta. Se aseaza jumatate din cantitatea de legume in interiorul formei. Ouale se bat spuma, se amesteca in smantana si se potriveste de sare si piper. Se toarna o parte din amestec in tava, peste legume, pana le acopera. Se pun si restul de legume, precum si restul de smantana. Se lasa la cuptor, pana se rumeneste.


Se taie feliile direct in forma si se serveste calda.

Alte retete culinare:

Placinta cu dovleac Chiftele Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...