Chisa cu trufandale

Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma adanca de copt cu ulei. Se tapeteaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 legatura leurda
  • 1 mana spanac
  • 100 gr urzici
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 mana codite de ceapa si usturoi verzi
  • 6 oua
  • sare
  • 150 gr smantana
  • piper
  • 1 foaie de placinta

Mod de preparare

Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma adanca de copt cu ulei. Se tapeteaza peretii pana sus cu foaia de placinta. Se aseaza jumatate din cantitatea de legume in interiorul formei. Ouale se bat spuma, se amesteca in smantana si se potriveste de sare si piper. Se toarna o parte din amestec in tava, peste legume, pana le acopera. Se pun si restul de legume, precum si restul de smantana. Se lasa la cuptor, pana se rumeneste.


Se taie feliile direct in forma si se serveste calda.

Alte retete culinare:

Placinta cu dovleac Chiftele Cartofi la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdale

Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...

Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii