Chisa cu trufandale

Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma adanca de copt cu ulei. Se tapeteaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 legatura leurda
  • 1 mana spanac
  • 100 gr urzici
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 mana codite de ceapa si usturoi verzi
  • 6 oua
  • sare
  • 150 gr smantana
  • piper
  • 1 foaie de placinta

Mod de preparare

Se spala legumele si se usuca sau se sterg frunzele. Ceapa, usturoiul si leurda se toaca marunt. Se unge o forma adanca de copt cu ulei. Se tapeteaza peretii pana sus cu foaia de placinta. Se aseaza jumatate din cantitatea de legume in interiorul formei. Ouale se bat spuma, se amesteca in smantana si se potriveste de sare si piper. Se toarna o parte din amestec in tava, peste legume, pana le acopera. Se pun si restul de legume, precum si restul de smantana. Se lasa la cuptor, pana se rumeneste.


Se taie feliile direct in forma si se serveste calda.

Alte retete culinare:

Placinta cu dovleac Chiftele Cartofi la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...