Ciorba de loboda

Procedam in halul urmator: calesc un amestec de: ceapa, telina, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac. Adaug apa si frunze de ridichi noi (daca am,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • o radacina de telina
  • cateva frunze de ridichi
  • o radacina de patrunjel
  • o canita de orez
  • 2-3 kg de loboda
  • 1 morcov
  • suc de lamaie
  • o radacina de pastarnac

Mod de preparare

Procedam in halul urmator: calesc un amestec de: ceapa, telina, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac.

Adaug apa si frunze de ridichi noi (daca am, daca nu, nu).

Se lasa la fiert timp in care tai cat vreau eu de mari frunzele (cam un lighean) de lobozi (o ansoa doua ansoale, o loboda, doua lobozi).

Adaug orez, dupa cam 10 minute (maxim 15) strecor zeama de lamaie si las 5-10 minute la fiert (la lobozi fragede).

Sting focul si pun la greu leustean proaspat si asta este.

Reteta propusa de : BD
Se serveste cu smantana

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu carne tocata si oregano

Pizza asta este cea mai gustoasa pizza facuta acasa. Incercati si voi! Reteta romaneasca.  

Pizza cu carne tocata si oregano
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise