Procedam in halul urmator: calesc un amestec de: ceapa, telina, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac. Adaug apa si frunze de ridichi noi (daca am,
Procedam in halul urmator: calesc un amestec de: ceapa, telina, morcov, radacina de patrunjel, pastarnac.
Adaug apa si frunze de ridichi noi (daca am, daca nu, nu).
Se lasa la fiert timp in care tai cat vreau eu de mari frunzele (cam un lighean) de lobozi (o ansoa doua ansoale, o loboda, doua lobozi).
Adaug orez, dupa cam 10 minute (maxim 15) strecor zeama de lamaie si las 5-10 minute la fiert (la lobozi fragede).
Sting focul si pun la greu leustean proaspat si asta este.
Reteta propusa de : BD
Se serveste cu smantana
Ceva rapid.....sa fie dulce....
Chec cu dulceata de afine si glazura de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata