Ciuperci cu legume

Se taie felii ciupercile si ardeii, prazul se taie rondele (de marimea 3-4 cm) dupa care rondelele se taie felii subtiri (pe lungime). Se pun toate i

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. Ciuperci champignon
  • 1 buc praz
  • 3 buc ardei sau gogosari
  • 3 linguri vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se taie felii ciupercile si ardeii, prazul se taie rondele (de marimea 3-4 cm) dupa care rondelele se taie felii subtiri (pe lungime). Se pun toate intr-o cratita cu ulei. Cind ciupercile au lasat putina zeama, se introduc condimentele impreuna cu vinul. Se mai lasa citeva minute.


Se servesc cu friptura, dar si cu cartofi pai

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...