Ciuperci cu legume

Se taie felii ciupercile si ardeii, prazul se taie rondele (de marimea 3-4 cm) dupa care rondelele se taie felii subtiri (pe lungime). Se pun toate i

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. Ciuperci champignon
  • 1 buc praz
  • 3 buc ardei sau gogosari
  • 3 linguri vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Se taie felii ciupercile si ardeii, prazul se taie rondele (de marimea 3-4 cm) dupa care rondelele se taie felii subtiri (pe lungime). Se pun toate intr-o cratita cu ulei. Cind ciupercile au lasat putina zeama, se introduc condimentele impreuna cu vinul. Se mai lasa citeva minute.


Se servesc cu friptura, dar si cu cartofi pai

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo

Haideti sa mai facem o prajitura delicioasa, sa mai incalzim diminetile reci de toamna si sa ne mai bucuram de amiezile...

Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca